maanantai 18. marraskuuta 2013

Testissä: DermaWand

Äitini on hirveä TV Shop hullu, joten tietysti hän osti tämän DermaWand tuotteen. Sen pitäisi antaa iholle sähköimpulsseja, jotka vähentävät ryppyjä. Haha sanon minä. Tietysti halusin kummiskin testata tuotteen ja kertoa siitä tänne ;)


Tältä tämä hehkutettu Derma Wand näyttää. Tehon voi itse valita 1-9 väliltä, mutta minähän tietysti menen all in ja ysillä! Oikealla puolella on kasvojeni ennen kuva, ja kyllä ensimmäistä kertaa näytän naamani blogissa meikittömänä! Enjoy. Kuten huomaatte ihossani ei ole ryppyjä, mutta finnejä kyllä.
Rasvasin kasvoni ennen ensimmäistä käyttökertaa, siksi kasvoni kiiltävät.


Näissä kuvissa olen pelkästään käsitellyt vasemman puoliskon kasvoistani. Kuten huomaatte rasva on vetäytynyt ihoon, ja ihoni näyttää muuten tasaisemmalta paitsi että finnit ovat kirkkaan punaisia! Jotain laite ilmeisesti sai aikaan, en vielä tiedä onko tämä hyvä asia vai huono?

MITÄ PIDIN?

DermaWand on helppokäyttöinen. Sähköimpulssit tuntuvat mutta eivät satu millään tavalla, kunhan vähän nipistelee. Tämä laite muistuttaa ihan hirveästi kosmetologien käyttämää sähköhoitoa finnejä varten! Poistaako tämä laite ryppyjä? En usko. Toisaalta luulen että finneille voisi olla apua, ja kuivalle iholle koska tämän laitteen avulla rasva imeytyy ihoon mikä on ennen ollut minulle (atoopikkona) vaikeeta. Rasva jää vain lillumaan ihon päälle eikä imeydy kunnolla. Aijon tästä eteenpäin käyttää DermaWandia päivittäin ja dokumentoida ihoni tilannetta. Saa nähdä jos finnit oikeasti häipyvät tämän avulla!

Oletko kokeillut DermaWandia tai muita TV Shopin tuotteita?
Mitä piditte niistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti