keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kuvaukset perjantaina

Perjantai menee näillä näkymin kameran edessä. Ei paineita, lepposalla meiningillä mennään. Im so excited, vihdoinkin saan kunnon headerin ja pääsen kunnolla alkuun! Designi uudessa blogissa rupee jo olemaan hyvällä menolla eteenpäin, joten varmasti pääsen alotteleen ennen 1.12 mikä oli alustava deadline.


Mulla on tänään vähän samanlainen fiilis kun ricolla ja didillä, rättiväsynyt ja tekis vaan mieli nukkua. Onneksi tänään tulee SUR ja sen jälkeen vielä svenska hollywoodfruar! Meillä menee nykyään silleen et maanantai on mikon telkkaripäivä ja sitten taas keskiviikko on kokonaan mamman päivä! Sain muuten kiinnostavan kysymyksen tänään. 

Mitä mieltä mieheni on bloggaamisestani? No mikkohan on muutenkin tällainen aika rento kaveri, hän ei ota stressiä oikeen mistään. Tietysti hän on tukenani ja kannustaa minua jatkamaan työtäni. Mikko lukee jonkunverran blogeja, ei tällaisia hömppäblogeja mutta blogeja kummiskin. Tässä olen jo hehkuttanu et aivan varmasti tehdään the boyfriend tag! Haha saas nähä, minä ainakin yritän parhaani että saisin mikon kameran eteen ja aktiivisesti näkymään blogissani :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti