lauantai 16. marraskuuta 2013

Girls night out fiilistelyä

Tänään on oikea girlsnight out tiedossa, valmistelut tehty (sääret sheivattu, kroppa kuorittu ja kosteutettu, hius ja kasvonaamiot laitettu, solariumissa käyty) eli tänään lähdetään baanalle! Paras ystäväni ja sielunkumppani on tulossa tänne tänään, the one and only Mira ;) tässä just muistelen kaikkia hulluja ideoita mitä meillä on ollut! Jos te ette tätä tyttöä tunne voin esitellä hänet (tiivistettynä version ofcourse) kuvien muodossa

Kävimme samalla luokalla, eli olemme molemmat kampaajia mutta kumpikaan meistä ei tee sitä työkseen. Tässä meidän hieno luokkakuva, jossa me Mikon mielestä näytämme mean girlsiltä hah. Mira on nykyään Makeup artist, you go girl! Toisessa kuvassa ollaan vastavalmistuneita nuorukaisia, Mira tietysti istuen koska hänellä oli luokkaretkemme jälkeen kepit. Käytiin Rhodoksella luokan kanssa, kantabaarissamme oli happyhour ja saavuimme tyylikkäästi myöhässä. Mehän emme lannistu mistään, vaan otimme paikan baaritiskillä ja ajateltiin hyvittää menetetty aika niin kauan kun tarjoukset olivat voimassa. Long story short, polvi paikoiltaan ja rullatuolilla kotiin, sorry for partyrocking!

Näitä Amarillossa otettuja vessakuvia, ah ihanaa. EI, emme häpeä käytöstämme, mutta ymmärrämme jos säälitte meitä. Yleensä meno näyttää tältä, minä puhun ja Mira kuuntelee. Sen vuoksi varmaan tulemmekin niin hyvin toimeen. Mira ymmärtää että olen vähän sähläri ja muurahaiset housuissa välillä. She just gets me.

Kauhukaksikko parhaimillaan. Tämäkin otettu Rhodoksella waterparkilta, kumpikaan meistä ei uinnut. Fanta lohduttamassa vieressämme. Luulen että huomenna mennään samoilla linjoilla.

Hauskaa lauantai iltaa kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti