lauantai 16. marraskuuta 2013

WEDDING STATICS

Häihin on kohta enään puoli vuotta aikaa! Tämähän tarkoittaa sitä, että super suunnittelu käynnistyy ja oikein urakalla. Tietysti kirjoitan vielä paljon sisustuksesta - se on iso osa minun arkea vielä! Mutta tästä päivästä lähtien blogissa näkyy myös hääinspiraatiota ja suunnitelmia. Pääsette nyt seuraamaan meidän hääsuunnittelua ihan alusta lähtien feel blessed darlings.

MITÄ ON JO TEHTY?

  • Kihlasormukset hankittu
  • Kirkko varattu
  • Juhlapaikka varattu
  • Kaasot ja Bestmanit valittu
  • Kihlajaisjuhla pidetty (mikä oli katastrofaalinen)
  • Puku tilattu
  • Hääteema päätetty
Kihlasormuksen hankinta oli helppo juttu, Mikko tiesi selkeesti että the bigger the better. Hän tiesi myös että haluan yhden, ison, pyöreän timantin. Ei mitään rivitimantti sormusta, sellaisen hankin sitten tämän blingbling-unelman kaveriksi. Ja kyllä, hän oli myös tietoinen että olisin vastannut ei koko hommaan jos sormus olisi ollut hirveä! Mielestäni on miehen velvollisuus ottaa selvää millainen sormus on naisen unelmana, en olisi ottanut kosintaa tosissaan jos olisi tullut pelkkä hopeasormus ilman mitään ekstraa. En ole simppeli nainen - tiedän!


Kirkkona toimii Porvoon tuomiokirkko, seremonia pidetään kello kolmelta mikä on mielestäni sopiva aika. Juhlapaikaksi valittiin Vessöön Svenskborg joka on kaunis, edullinen, maalla. Sinne saa tuoda omia ruokia ja juomia, saa koristella ja sieltä ei löydy mitään hirvipäitä seinillä tai muita ihmeellisiä tauluja tms. Tämähän oli tietty minun vaatimuslistallani.


Pukua en aijo näyttää tai paljastaa ennen häitä. En halua että mieheni tietää minkälainen se on. Äitini rakastaa pukuani, hänen kanssaan sen valitsin ja isäkin totes että "onhan se nätti" :) Hääseurue on meillä aika iso kööri - 2 Bestmania, 2 Kaasoa, 4 morsiustyttöä sekä pikkusiskoni kukkaistyttönä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti